Noi ca și consultanți în afaceri oferim atât servicii juridice contra cost, dar și gratuit, prin multitudinea de articole publicate pe website-ul nostru, informațiile necesare pentru a putea înființa o firmă pe cont propriu. Astfel orice persoană care dorește să înceapă o afacere poate să-și înființeze singur o firmă ținând cont atât de informațiile corecte pe care le puteți găsi accesând gratuit atât pe website-ul nostru, cât și în alte surse online, dar și de informațiile oferite gratuit de Camera Înregistrării de Stat.

Nu este un lucru extrem de complicat să vă puteți înființa singur o firmă, dar în procesul de înființare pot apărea diferite situații pe care poate nu știți, sau nu aveți timp să le rezolvați, sau nu aveți experiența necesară pentru a putea decide care din opțiunile întâlnite sunt cele mai bune pentru viitoarea afacere pe care doriți să o începeți.

De ce să apelați la cabinetul nostru de consultanță pentru a vă ajuta în procesul de înființare a firmei?

  • Calitatea serviciilor noastre este recunoscută de clienții noștri, iar experiența noastră vă poate oferi soluții multiple pentru începerea afacerii dumneavoastră cu dreptul;
  • Vă putem oferi consultanța necesară în alegerea celei mai bune forme juridice sub care alegeți să funcționați: SRL, SA, ÎI etc;
  • Vă oferim consultanța necesară în alegerea și activarea corectă a codurilor CAEN pentru afacerea dumneavoastră;
  • Vă concepem și redactăm actul constitutiv în funcție de particularitățile firmei dumneavoastră;
  • Vă oferim consultanța necesară în alegerea sediului social și totodată vă redactăm contractul de comodat, dacă este cazul;
  • Vă putem oferi serviciul de găzduire sediu social în Chișinău. Acest serviciu este util tuturor persoanelor care au nevoie de găsirea unui sediu social rapid și fără a mai fi nevoie de alte acte adiacente, cum ar fi de exemplu: acordul asociației de proprietari;
  • Noi ne ocupăm atât de întocmirea completă a dosarului, de depunerea cât și de ridicarea actelor de la Camera Înregistrării de Stat. În 3 zile de la depunerea actelor la C.Î.S. veți avea firma înființată.

Singurele lucruri care rămân în sarcina clientului sunt declarațiile care trebuie date în fața notarului (declarația de asociat, administrator și specimenul de semnătură) și depunerea capitalului social la o bancă comercială.

Alegerea modului prin care se dorește înființarea firmei, pe cont propriu sau apelând la un consultant care să se ocupe de acest lucru, aparține fiecăruia în funcție de timp, disponibilitate, buget, etc.


Daca ești un antreprenor desăvârșit și vrei să pui bazele unei afaceri, te așteptăm la o discuție cu echipa www.businessmarket.md, și totul va deveni mult mai ușor deoarece vă oferim servicii de calitate:


ÎNFIINȚARE FIRME
PLANURI DE AFACERI
CREARE WEB SITE

Expertul afacerilor tale!