WEB DESIGN & DEVELOPMENT

UX & DESIGN

Crearea unui website – o etapă importantă a  procesului de branding și marketing al afacerii dvs!

Noi vă oferim soluții web complete profesionale adaptate oricărui tip de afacere:

  1. Landing page – este asemenea unei cărți de vizită a afacerii dvs în mediul online. Dacă doriți să vindeți un anumit produs sau serviciu sau să informați potențialii clienți despre promoțiile viitoare, atunci landing page-ul este instrumentul de marketing ce se descurcă de minune cu sarcina respectivă.
  2. Site corporativ – este imaginea companiei, reprezentarea oficială a companiei dvs. în rețea. Misiunea sa este să definească imaginea pozitivă și de succes a companiei dvs. La noi găsiți servicii de creare site-uri personalizate all-inclusive, cu un timp de încărcare sub 3 secunde, datorită unui cod sursă foarte bine optimizat pentru un loading time scăzut.
  3. Catalog de produse / Magazin online – Atrage mai mulți clienți și crește-ți vânzările! Un site ușor administrabil, funcțional și modern pentru mediul online de afaceri, cu un design profesional vă ajută să vă definiți corespunzător imaginea virtuală a afacerii dvs! O vitrină decentă de prezentare on-line pentru produsele dvs. ce include un catalog de produse și servicii, coș de cumpărături, wishlist personalizat, filtre pentru sortarea produselor conform caracteristicilor sale și multe altele – reprezintă cea mai bună soluție pentru a converti 85% din vizitatorii site-ului în clienții dvs!

PROGRAMARE

Pachete standard, template-uri plictisitoare și soluții ordinare, care nu se potrivesc defel cerințelor și aspirațiilor dvs?

Dacă vă aflați într-o astfel de situație, evident că sunteți în căutarea unor soluții web personalizate. Dinamici si plini de entuziasm, vrem să credem că suntem exact echipa potrivită în căutarea dvs. de a găsi ceva perfect adaptabil nevoilor afacerii dvs!

Nu vă limitați la un pachet construit pentru toate tipurile de afaceri! Noi știm deja că fiecare afacere este unică și pentru a prospera, are nevoie de implementarea unor soluții web customizate, care ar simplifica procesele de management și ar spori eficiența în comunicare, raportare, supraveghere, analiză sau orice altă nevoie a companiei dvs. Sisteme CRM (integrare CRM), aplicații de facturare, instrumente financiare, sisteme de management al evenimentelor, sisteme de sondaj, sisteme eCommerce la comandă – sunt doar cîteva opțiuni al spectrului larg de servicii web personalizate dezvoltate în cadrul laboratorului de creații BusinessMarket.md!

Suntem pregătiți de orice provocare!

APLICAȚII MOBILE

60% din intrările de pe internet sunt efectuate de pe telefonul mobil.

Compania dvs. deține o aplicație mobilă? Indiferent de răspuns, clienții dvs. sunt deja acolo!

Următorul pas în evoluția unei afaceri este proiectarea și dezvoltarea unei aplicații mobile personalizate pentru a asigura accesibilitate maximă clienților dvs. Menține în timp real și permanent contactul cu clienții și răspunde nevoilor acestora! Solicită proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor mobile (Android și IOS)!

OUTSOURCING

BusinessMarket.md oferă servicii de outsourcing de cel mai înalt nivel, care ar contribui la reducerea costurilor afacerii tale prin eficientizarea componentei IT, furnizarea de soluții optime și aplicarea în folosul tău a cunoștințelor noastre!  Rapiditate – Eficiență – Costuri reduse!

De ce mai repede? Pentru că timpul înseamnă bani.
De ce mai bine? Pentru ca suntem profesioniști și deținem o expertiză care ne permite să finalizăm proiecte într-un interval scurt de timp, dispunem deja de resursele necesare și ne rămâne doar să le mobilizăm!
De ce mai ieftin? În mod normal, ai avea nevoie de resurse tehnice, de specialiști IT și de sisteme de operare a datelor. Ai mai avea nevoie de forță brută de muncă: angajări masive care ar presupune selecții, interviuri și training-uri. Toate cele menționate mai sus implică taxe și costuri enorme, resurse umane și de timp. Outsourcing-ul îți oferă calitate superioară la un preț redus. Obții serviciul funcțional mult mai repede, salvezi din resursele companiei și economisești bani!

Încă mai stai la îndoială?

Creăm site-uri ușor administrabile

Interfața de administrare a conținutului (CMS) aleasă corespunzător este un sistem foarte simplu și intuitiv, care face posibilă modificarea cu ușurință a conținutului întregului site în doar cîteva secunde!

Design adaptabil pentru orice dispozitiv

8 din 10 consumatori încetează să urmărească conținutul care nu arată bine pe dispozitivul lor.Site-ul dvs. va  fi adaptat pentru orice rezoluție și  va fi perfect ajustat după  ecranul dispozitivului la care este vizualizat!

Optimizare SEO

Asigură o creștere constantă a afacerii tale cu una dintre tehnicile de bază ale marketing-ului online – SEO (optimizarea în motoarele de căutare). Obține  încredere sporită și un trafic targetat, fii pe primul loc în Google!

Calitate superioară garantată

Echipa noastră garantează utilizarea celor mai moderne tehnologii ! Proiectele noastre se caracterizează  prin originalitate, funcționalitate deplină și printr-un înalt nivel estetic.Totul pentru a îndeplinirea și aplicarea în practică a cerințelor și ideilor dvs!

Design unic și personalizat

Cât de important este conținutul vizual!
94% din primele impresii sunt bazate pe design-ul site-ului și dacă nu este unul interactiv, vor părăsi site-ul fără de a citi conținutul.
Dispune de accentul pe un design de ultimă oră și standarde moderne de uzabilitate! 

Suport tehnic gratuit

Excelăm prin profesionalism și garanție a serviciilor web oferite! Unul dintre obiectivele principale a companiei noastre este  de a asigura clienţilor noştri consultații gratuite și servicii de mentenanță  odată cu finalizarea proiectelor.

E TIMPUL SĂ ÎNCEPI CEVA MĂREȚ! SOLICITĂ OFERTĂ

Call Now Button