Consumatorii folosesc tot mai mult internetul în căutarea de servicii și produse. Prin urmare, un site informativ și conceput într-un mod profesionist este un instrument de marketing vital pentru orice cabinet stomatologic sau cosmetic. Acest lucru este esențial în atragerea de noi pacienți și menținerea celor existenți. Noi putem ajuta cabinetul dvs. stomatologic să se diferențieze de competitori , oferind clienților dvs. un portal de informații interactive.

Screen Shot 2017-01-19 at 12.51.13 PM
Ultima noastră lucrare!

Web design & Creare Site Cabinet Stomatologic

Serviciile noastre de web design și development pot contribui la atragerea de noi pacienți și spori credibilitatea în cabinetul dvs stomatologic. Noi folosim tehnici online de conversie pentru a încuraja utilizarea site-ului și în viitor și pentru a genera interes. Sistemul nostru de content management (CMS) face munca celui care se ocupă de site mai ușoară în actualizarea informațiilor importante, economisind timp . Vă putem oferi funcționalitate unui CMS personalizată, cum ar fi rezervările online prin care angajații interacționează mai ușor cu pacienții.

Comunicarea cu Pacientul

Comunicarea cu pacientul poate duce la reducerea numărului de Programări Anulate și în același timp vă îmbunătățește relația prin creșterea încrederii și credibilității în cabinetul dvs stomatologic sau cosmetic. Noi folosim informații cu caracteristici interactive, cum ar fi demonstrațiile video pentru a afișa informații relevante și interesante pacienților dvs. Frecvența unei comunicări mai bune poate fi atinsă prin intermediul sistemului de marketing prin e-mail și prin serviciul de mesaje private.

Marketingul Stomatologic

Strategiile noastre de marketing stomatologic vă ajută să dezvoltați și să creșteți vizibilitatea cabinetului dvs. Noi folosim tehnici de marketing prin motoarele de căutare (Search Engine), cum ar fi, Search Engine Optimisation , precum și marketing prin strategii noi de media (Social Media Marketing) pentru ca dvs. să vă eclipsați competitorii.

Beneficiile soluțiilor noastre de web design & creare site

Ne implicăm cu pasiune în proiectele clienților noștri. Intreaga noastră motivație, se bazează în a vă furniza soluția potrivită, iar pentru a crea o soluție de ansamblu lucrăm îndeaproape cu experți în asistența medicală și dentiști.

Ca agenție specializată în digital, angajamentul nostru este de a vă oferi soluții online eficiente și măsurabile în industria sănătății și medicinei,vă putem ajuta cu soluții de :

  • Atragere a noi pacienți
  • Scadere a PA (programărilor anulate)
  • Creștere a credibilității prin creșterea activității
  • Creștere a vizibilității

Dacă doriți să aflați cum soluțiile și strategiile noastre ar putea ajuta la îndeplinirea obiectivelor cabinetului dvs. online  contactati-ne.

P.S. Nu uitați să vă abonați la www.businessmarket.md aici:  https://www.facebook.com/businesmarketmd/

Expertul afacerilor tale!