Industria turismului conștientizează faptul că internetul a schimbat tipul de promovare a destinațiilor turistice pentru todeauna. Metodele tradiționale de marketing pentru o destinaţie continuă să-și piardă relevanța în zilele noastre.

best-wordpress-travel-themes

Consumatorul utilizează internetul ca instrument principal pentru a căuta informații privind o destinație potențială de călătorie. Ei folosesc internetul pentru ași planifica și rezerva vacanțele și călătoriile de afaceri. În cazul destinațiilor regionale, autoritățile din turism știu că au nevoie de un site web care este extrem de avansat tehnologic, cu un design atrăgător, ușor de navigat, sofisticat în funcționalitate și informativ.

Ne mândrim că am lucrat îndeaproape cu lanțuri hoteliere de renume și am produs soluții deosebite cu un web design profesional, apreciat atât de clienții noștri cât și de consumatorii de turism.

La Business Market, oferim soluții web complete pentru a obține pentru afacerea dvs. din turism o prezență pe internet profesională. Suntem partenerii ideali pentru strategii de internet pentru turism; oferind o suită completă de servicii și strategii de turism atât de francize cât şi pentru proprietăţi independente. Fie că proprietatea dvs este de lux, economie, hotel, motel sau resort, putem personaliza o soluție și un design site-ului pentru a satisface nevoile dvs. de afaceri și bugetul.

Suntem specializați în web design cu o interfață impresionantă, care pot prezenta într-adevar serviciile pe care le oferiți. Atunci când un client potenţial  vizitează site-ul dvs. și hotărăște dacă să-și cheltuiască banii lor de vacanță prin dvs, un web site bine conceput, care inspiră credibilitate, îi va convinge să  facă o rezervare.

Soluțiile noastre pentru afacerile din turism includ:

  • Soluție Completă de management de conținut, inclusiv posibilitatea de a schimba toate textele și imaginile din site
  • Soluție de rezervari online, care să permită clienţilor să-și plaseze rezervările prin intermediul site-ului
  • Capacitatea de a integra soluții specifice pentru turism, în structura site-ului

Agenția Business Market înțelege că există o tendință în creștere pentru ca utilizatorii să caute informații despre o destinaţie turistică specifică,  decât a încerca să caute aceste informații prin intermediul unui site regional sau agenții tradiționale. Majoritatea utilizatorilor caută un ghid detaliat despre destinaţia lor turistică, nu o prezentare generală.

giphy (1)Implementând soluțiile noastre de turism, combinate cu un design specific turismului, puteți avea garanția că dețineți instrumentele necesare pentru un management de succes al  oricărei destinații turistice.

Dacă vă doriți să vă reparați imaginea online a afacerii dvs. de turism, sau să porniți un nou proiect turistic, contactati-ne pentru a discuta strategia și detaliile necesare.

P.S. Nu uitați să vă abonați la www.businessmarket.md aici:  https://www.facebook.com/businesmarketmd/

Expertul afacerilor tale!