Top 10 cele mai bune aplicații gratuite de smartphone pentru călători

Indiferent ce tip de călători suntem, dacă ne place să facem planuri cu luni înainte sau ne bazăm pe instinct, dacă ne facem valiza după o listă minuțioasă sau preferăm să aruncăm câteva lucruri în bagaj în ultimul moment, un lucru este sigur – cu toții avem măcar o aplicație pe telefon care să ne ajute în aventurile noastre. Tehnologia este în continuă schimbare și aproape în fiecare zi apar noi aplicații pentru smartphone care să ne ajute să avem o vacanță cât mai frumoasă. Pentru a fi pregătit pentru următoarea ta călătorie, noi îți prezentăm cele mai bune aplicații gratuite destinate celor cu poftă de explorat.

aplicatii pentru turism


Kayak


Pentru majoritatea pasionaților de călătorii, aplicația Kayak este indispensabilă atunci când vine vorba să-și plănuiască următoarea aventură. Cu ajutorul acestui app poți găsi rapid zboruri, hoteluri și chiar mașini de închiriat. De asemenea, Kayak oferă diferite oferte exclusive pe care nu le vei mai găsi pe alte site-uri, poți foarte simplu să-ți setezi alerte cu prețuri pentru diferite servicii sau poți să folosești opțiunea Price Forecastcare îți spune când să cumperi pentru a avea parte de cel mai bun preț. Kayak te ajută și să-ți planifici întreaga călătorie, oferindu-ți informații despre confirmarea rezervării la hotel sau despre zborul ales.

download-in-app-store-button

kayak


Hopper


Dacă vrei să te asiguri că îți cumperi cel mai ieftin bilet de avion posibil, atunci Hopper este prietenul tău. Această aplicație cu design simpatic îți trimite notificări atunci când sunt cele mai avantajoase bilete pentru ruta aleasă și îți pune la dispoziție și un calendar în care poți consulta toate tarifele pentru rutele care te interesează. Potrivit companiei, poți economisi până la 40% la biletele de avion cu această aplicație.

download-in-app-store-button

Hopper


Hotel Tonight


Avionul tău a avut întârziere și ți-ai pierdut rezervarea la hotel? Nu știi niciodată ce evenimente neprevăzute pot apărea în timpul călătoriei tale. Hotel Tonight este aplicația de travel care te ajută să-ți găsești un hotel last minute, la prețuri avantajoase. Aplicația oferă discounturi la cazare la o mulțime de hoteluri partenere și îți poți face o rezervare în doar câteva secunde. De asemenea, poți contacta un membru al echipei Hotel Tonight în orice moment din zi sau noapte, în cazul în care ai probleme.

download-in-app-store-button

Hotel Tonight


Citymapper


Cu o mulțime de țări în baza sa de date, Citymapper este una dintre cele mai bune aplicații de călătorii care să te ajute să folosești sistemul de transport în comun într-un oraș nou. Acest app îți spune cum să ajungi cel mai repede la destinație și te conectează și cu câteva servicii de ride-sharing. De asemenea, poți consulta offline orarul metrourilor și al autobuzelor din anumite orașe.

download-in-app-store-button

Citymapper


Maps.me


Nu toți avem acces la internet atunci când călătorim în străinătate, de aceea o aplicație offline care să ne ajute să navigăm străzile unui nou oraș este binevenită. Cea mai populară astfel de aplicație este Maps.me care îți permite să-ți descarci harta de care ai nevoie înainte de a pleca la drum și, folosindu-se de GPS-ul telefonului, îți spune exact unde ești, te ajută să-ți planifici un traseu, să îți setezi anumite locații, precum hotelul sau atracțiile turistice pe care vrei să le vizitezi, și te urmărește în timp real pe hartă astfel încât nu te vei mai pierde niciodată.

download-in-app-store-button

Maps.me


PackPoint


Obișnuiești ca înainte de orice concediu să-ți faci o listă cu lucrurile de care vei avea nevoie? Dacă deja lista e gata făcută special pentru tine? PackPoint verifică starea vremii pentru perioada și locațiile vacanței tale, te întreabă ce plănuiești să faci în timpul sejurului și îți va oferi o listă cu lucruri pe care ar trebui să le ai la tine, bazată pe acele activități, precum și lucruri generale de care vei avea nevoie. Poți trimite lista și prietenilor, în caz că au nevoie și ei de ajutor la împachetat.

download-in-app-store-button

PackPoint


Duolingo


Dacă ți-ai rezervat excursia cu mai mult timp înainte, încearcă să înveți câteva cuvinte din limba locală cu ajutorul lui Duolingo. Aplicația oferă cursuri pentru începători, precum și lecții pentru cei care vor să-ți amintească cursurile de limbi străine din liceu. Poți chiar să conversezi cu un robot în anumite limbi, ceea ce te va ajuta să înveți mai ușor frazele cele mai des folosite în diferite țări.

download-in-app-store-button

Duolingo


XE Currency


XE Currency este una dintre cele mai bune aplicații de conversii de valută. Este actualizată în mod constant și oferă schimbul valutar “live” pentru orice valută din lume sau metale prețioase. De asemenea, îți poți salva offline ultimul schimb valutar astfel încât să-ți poți calcula mai ușor cheltuielile atunci când mergi în străinătate.

download-in-app-store-button

XE Currency


Time Out


Time Out este un adevărat catalog de idei de călătorie în majoritatea orașelor din lume. Cu destinații variate, de la Amsterdam și Accra la Singapore, aplicația oferă informații importante despre baruri, restaurante, atracții și evenimente. Opțiunea “event finder” este cea mai utilă deoarece te ajută să găsești cele mai populare concerte, festivaluri și alte evenimente din apropierea locației tale. Tot prin aplicația Time Out poți să-ți faci rezervări la restaurante, să-ți cumperi bilete la concerte și să creezi un ghid turistic special pentru vacanța ta.

download-in-app-store-button

Time Out


TravelMate


Această aplicație te ajută să-ți urmărești cheltuielile din timpul călătoriei și poți împărți rapid costurile cu cei cu care ai fost în vacanță. Nu trebuie decât să-ți creezi un grup de călătorie în care să-ți adaugi prietenii cu care mergi în concediu, fără ca ei să fie obligați să-și instaleze aplicația. De fiecare dată când cumpărați ceva, treci un nou cost în aplicație și specifici ce ai cumpărat, cine a plătit și cât a costat. La finalul călătoriei, vei primi un raport al acestor cheltuieli și îți va spune exact cine cui îi datorează bani.

download-in-app-store-button

TravelMate

Tu ce aplicații folosești în vacanță?


29bb515ce379854f4673202bbefa2775Dacă plecați în călătorii cu autoturismul, nu uitați de Cartea Verde si ROvinieta (CADOU) de la platforma BUSINESS MARKET. Dacă călătoriți cu avionul, asigurarea medicală peste hotare este un document necesar în cazuri de urgență medicală.

În perioada 1 Iunie – 30 Septembrie 2017 se desfășoară PROMOȚIA CARTE VERDE cu Premii Garantate.

Premiu garantat pentru Cartea Verde:

  • ROvinieta (taxa de drum în România)  
  • DISCOUNT 15% PENTRU ASIGURAREA MEDICALĂ PESTE HOTARE   
  • DISCOUNT CARD 15% LA TOATE SERVICIILE PLATFORMEI WWW.BUSINESSMARKET.MD  
  • LIVRARE GRATUITĂ

Informații: pe acest LINK  , la telefon 069 59 33 36. Sau vă așteptăm la oficiul niostru: Bd. Decebal 89 A


Expertul afacerilor tale!

Urmăriţi-ne pe Facebook

GHID: Înregistrare mărci

DESCARCĂ GHID

COMANDĂ ACUM:

PLAN DE AFACERI   ÎNFIINȚARE FIRMĂ   ÎNREGISTRARE MARCĂ   ASIGURARE   WEB SITE   PROMOVARE ONLINE   LOGO DESIGN   IDENTITATE VIZUALĂ
Call Now Button