Fie că vrem sau nu, problemele legislative fac parte din viața noastră și este foarte greu să identificăm soluții pentru rezolvarea acestora fără studii în domeniu și fără experiență. Din acest motiv majoritatea oamenilor care întâmpină situații care îi depășesc din punct de vedere juridic apelează la specialiști din domeniu pentru a-i ajuta.

JUSTLEw

Website-ul “JustLex” reprezintă cartea de vizită ideală în mediul online pentru una dintre cele mai experimentate birouri de avocatură din Chișinău.

Prin intermediul său, pe lângă prezentarea membrilor și a avocaților împreună cu detalii despre activitatea acestora, platforma pune la dispoziție utilizatorilor și informații relevante referitoare la cele mai noi știri și evenimente din domeniu, ariile de expertiză în care profesează sau documente ce pot fi descărcate.

Fiecare membru afiliat are dedicată o pagină în cadrul website-ului în care sunt afișate cele mai importante date despre acesta și direcționare către site-ul aferent.

Specificații tehnice:

 • Implementare design în funcție de criteriile și elementele furnizate de client.
 • Posibilitate de descărcare documente prin intermediul site-ului.
 • Șabloane diferite de pagina pentru fiecare secțiune a website-ului.
 • Sistem de abonare la Newsletter.
 • Sistem de căutare în toate secțiunile site-ului.
 • Panou de administrare pentru modificarea diferitelor zone din site (texte, imagini, pagini, meniuri). Dashboard-ul este unul intituiv și poate fi utilizat fără restricții de beneficiar.
 • Conținutul este afișat atât în română cât și engleză cu posibilitate de schimbare a limbii. De asemenea, conținutul poate fi administrat separat în cele două limbi.
 • Design-ul și structura site-ului sunt responsive, astfel conținutul este afișat corespunzător pe orice dispozitiv de pe care este accesat, indiferent de dimensiunea acestuia (mobil, laptop, tabletă).
 • Platforma este conectată la principalele pagini business din cadrul rețelelor sociale.
 • Formular pentru contactarea rapidă a unui reprezentant al casei de avocatură. În pagina de contact mai sunt afișate adresa cu harta Google Maps, numere de telefon cu link special de apelare și e-mailuri generale.
 • Home Page-ul poate fi administrat prin sistemul de widget-uri, afișând astfel doar elementete dorite din întreg website-ul.
 • Platforma de administrare permite optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare: caracteristici meta; optimizare imagini, sitemap, coduri de conversie și tracking, etc.

Prezentare Beneficiar:

Just Lex B.A.A. este o firmă de avocatură cu o experiență pe piața de profil, înființată de către Fiodor Cojocari, unul dintre primii avocați de business din Moldova.

Biroul de avocatură a progresat cu fiecare an care a trecut, astfel a devenit una din cele mai populare și prestigioase firme de avocatură din Chișinău.

Acest lucru se datorează în primul rând capacității firmei de a pune la dispoziția clienților soluții personalizate și eficiente referitoare la provocările cu care acestea se confruntă în Moldova.

CERE OFERTĂ PENTRU WEB SITE-UL TĂU