DIGITAL MARKETING

SEO (Search Engine Optimization)

Ce înseamnă servicii SEO?

SEO este un domeniu complex, care include o serie de acțiuni de optimizare și promovare a site-urilor, ce trebuie efectuate într-o ordine logică. De obiecei strategile de promovare SEO pot să difere de la un website la altul, însă esența sa este întotdeauna aceeași. Promovarea SEO urmărește să îmbunătățească experiența vizitatorului și, ulterior, să crească vizibilitatea site-ului.

Serviciile SEO se referă la optimizarea website-urilor pentru motoarele de căutare.

Noțiunea de servicii SEO ar trebui întotdeauna să fie egală cu a-ți asigura un loc în Top 5 în Google (sau Yahoo, Bing etc.) pe termen lung. Acesta este primul nostru scop, pe care îl atingem de obicei în aproximativ 6 luni (în dependență de mărimea website-ului și a gradului de concurență).

Astfel încât “a beneficia de servicii SEO” înseamnă a-ți lăsă website-ul în grija profesioniștilor, care studiază zi de zi acest domeniu și care vin cu un portofoliu impunător de clienți și rezultate.

Al 2-lea scop (acela pentru care apelezi la o firmă SEO) este să convertești vizitatorii ca site-ul tău să-și atingă țelul: a vinde produsul pe care-l deții, a vinde informație, a promova un eveniment etc.

SMM (Social Media Marketing)

Dacă clienții DVS. sunt activi social, puteți folosi acest fapt pentru promovare

SMM este partea de marketing care utilizează rețelele de socializare ca și Facebook, Twitter, Google+ și YouTube. Utilizarea acestor site-uri de socializare în scopuri de marketing prezintă posibilitatea de a contacta și interacționa cu clienții la un nivel mult mai personal decât formele tradiționale de marketing. Specialiștii noștri SMM cunosc tehnicile eficiente și vor genera prin postările sale organice pentru compania Dvs. un flux constant de interacțiuni (like, share, comentarii) fapt care vă va asigura vizibilitate în online. Fiecare interacțiune a clienților prin rețelele de socializare contribuie la prestigiul și valoarea companiei Dvs.

Dacă vrei să atragi clienți noi și să-i faci pe cei vechi să se întoarcă, trebuie să comunici cu ei acolo unde le este atenția. Momentan, e pe rețelele sociale.

AdWords (PPC și Remarketing)

Publicitatea Pay Per Click reprezintă cel mai rapid mod de promovare online

Publicitatea pay-per-click sau plata per clic înseamnă că anunțurile Dvs. publicitare se pot afișa la fiecare căutare relevantă, însa veți fi taxați doar atunci când utilizatorii vor da click pe reclama Dvs.

Promovarea afacerii prin campaniile PPC Google AdWords vă poate ajuta să ajungeți nu doar pe prima pagină a motorului de căutare Google într-un timp extreme de scurt, ci și pe site-urile partenere (Google Display Network) și în proprietățile Google (Youtube, Google Gmail, Google Book Search, Google Finance etc) prin campaniile AdWord.

Sistemul AdWords vă taxează fie pe click, fie pe mia de afișări.

Dacă doriți să recurgeți la acest tip de promovare, aveți nevoie de setarea corectă a campaniei. Setarea greșită a acestui tip de publicitate vă poate aduce pe site vizitatori care nu sunt interesați de produsul sau serviciul pe care îl promovați, astfel irosind banii. Designerii noștri vor crea și bannere pentru campaniile de remarketing, de asemenea putem seta și campanii de remarketing dinamic, care are o rată de conversie de 3 ori mai mare decât publicitatea standard PPC.

SEO Copywriting

Luând în considerare faptul că anume conținutul de pe pagina ta web este, practic, factorul determinant în a obține succesul online, a face SEO Copywriting de calitate nu este una dintre cele mai simple misiuni de îndeplinit. Tocmai din acest motiv s-ar putea să fi te fi gândit la externalizarea la profesioniști.

Prin definiție, copywriting-ul este procesul de a crea un astfel de conținut care ar atrage vizitatorul unei pagini web și i-ar face să revină la ea de fiecare dată.

Poți spune că SEO copywriting-ul este o artă, noi, însă, am spune că este vorba de o știință. De ce? Pentru că, în timp ce arta este mai mult despre creativitate, știința este despre a îmbina creativitatea cu anumite principii fundamentale ale unei nișe specifice. Altfel spus, știința este despre „a face artă cu folos”.

Dar pe lângă acest lucru, un copywriter bun trebuie să cunoască firea umană, nevoile, preferințele, gusturile și dorințele oamenilor. Bineînțeles, alegând înainte de asta o audiență potrivită, interesată de subiectele pe care el își dorește să le abordeze. Acesta este unul dintre primele lucruri pe le luăm în considerare când ne apucăm să scriem un text bun.

 

Oferim doar strategii de Marketing Digital orientate către client. Fiecare client este unic, iar experiența pe care o avem ne oferă posibilitatea de a implementa doar strategii care lucrează, care aduc beneficii clientului pe termen lung.

Fă-ți afacerea cunoscută, atrage clienți noi și scapă de stres!

La BUSINESS MARKET credem că rolul marketingului online este de a ajuta afacerea să crească. Așa că mergem dincolo de a „promova” pur și simplu pe Facebook sau alte rețele sociale. Creăm și implementăm strategii creative și eficiente pe care le măsurăm și îmbunătățim constant pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele de marketing. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de prezența ta online și vom pune în serviciul tău experiența pe care o avem în transformarea acestui canal într-unul care iți poate duce afacerea la nivelul următor.

E TIMPUL SĂ ÎNCEPI CEVA MĂREȚ! SOLICITĂ OFERTĂ

Call Now Button