Website în rate

WEBSITE ÎN RATE

AI SITE-UL TĂU DOAR CU 30% DIN COST

  • Design site personalizat
  • Harta de localizare din satelit (Google Maps)
  • Design responsive (adaptat pentru dispozitive mobile, tabletă și laptop/computer)
  • Formular de contact cu trimitere directă pe email + formular de solicitare ofertă

 
 

BENEFICII


Plata în rate fără dobândă și pe factură

Poți să faci plata site-ului în rate (prima rată de la 30%) fără să plătești dobândă sau să contractezi vreun credit. Totul se face prin rate pe factură.

O nouă modalitate de a face profit

Un website personalizat este cel mai eficient și ușor de folosit instrument pentru a-ți crește vânzările! Ai încredere în echipa noastră!

Garanție pe viață

În cazul unor erori sau probleme de programare îți reparăm sau refacem site-ul pe cheltuiala noastră. Garanția e valabilă pe întreaga perioadă de viață a site-ului tau.


Prezența online este vitală atât pentru o companie de dimensiuni mici cât și pentru un gigant economic. Un pachet de Creare site în rate, cu un design profesional te ajută să-ți definești corespunzător imaginea virtuală a afacerii tale.

Zilnic milioane de oameni folosesc internetul pentru a-și cauta informațiile de care au nevoie, iar creșterea vânzărilor în mediul online a depășit de mult vânzările tradiționale. Cu ajutorul unui site web te poți adresa acestor persoane, îți poți expune propria ofertă de produse și servicii  24h / zi, 7 zile / saptamana. 

Planificăm în detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de Creare site în rate. Procesul de creare al produsului final este unul interactiv, noi comunicând permanent cu dumneavostră pentru a ne asigura, încă din faza incipientă, că am înțeles exact nevoile dumneavostră și scopul site-ului. Pachetele noastre de Creare site în rate sunt create de la zero, pe baza unor tehnici moderne și verificate de proiectare.

 

ULTIMILE LUCRĂRI


 JUSTLEw
 DALMIODENT PREVIEX
 JUSTCREDIT PREVIEW

SOLICITĂ OFERTĂ!