Promovare Online

 

Oferim doar strategii de Marketing Digital orientate către client. Fiecare client este unic, iar experiența pe care o avem ne oferă posibilitatea de a implementa doar strategii care lucrează, care aduc beneficii clientului pe termen lung.

Fă-ți afacerea cunoscută, atrage clienți noi și scapă de stres! 

La BUSINESS MARKET credem că rolul marketingului online este de a ajuta afacerea să crească. Așa că mergem dincolo de a „promova” pur și simplu pe Facebook sau alte rețele sociale. Creăm și implementăm strategii creative și eficiente pe care le măsurăm și îmbunătățim constant pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele de marketing. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de prezența ta online și vom pune în serviciul tău experiența pe care o avem în transformarea acestui canal într-unul care iți poate duce afacerea la nivelul următor.


ÎN DOMENIUL MARKETING ONLINE, OFERIM URMĂTOARELE SERVICII:

 

OPTIMIZARE SEO

Valorifică oportunitățile de a fi prezent pe prima pagină în Google.

CAMPANII ADWORDS

Crește-ți vânzările folosind campanii Google Adwords eficiente.

SOCIAL MEDIA MARKETING

 Dacă clienții DVS. sunt activi social, puteți folosi acest fapt pentru promovare 

 

seo-posicionamiento

Optimizarea SEO sau Search Engine Optimization presupune totalitatea tehnicilor și acțiunilor efectuate de îmbunătățire a unui website cu scopul de a apărea pe poziții de top în motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing, Yandex) după anumite cuvinte cheie.

Ca să înțelegem mai bine de ce avem nevoie de servicii SEO, mai întâi de toate trebuie să conștientizăm următorul fapt: crearea unui site și plasarea acestuia în mediul online fără a se ține cont de tehnicile SEO e la fel cum am imprima un pliant și l-am ține într-un sertar cu gândul că cineva îl va găsi și va citi informația de pe acesta.

Un site fără a fi optimizat are șanse foarte mici ca să apară pe prima pagină în motoarele de căutare. Accesarea acestuia este posibilă numai în cazul scrierii directe a domenului (denumirii) site-ului in browser sau din întâmplare.

Optimizarea SEO presupune totalitatea tehnicilor și acțiunilor efectuate de îmbunătățire a unui website cu scopul de a apărea pe poziții de top în motoarele de căutare după anumite cuvinte cheie.

Scopul optimizării este de a aduce cât mai mult trafic pe site, de a obține mai multe lead-uri (potențiali clienți) care vor fi transformate mai apoi în vânzări.

Stabilește o discuție cu unul dintre specialiștii SEO ai platformei Business Market pentru a afla dacă optimizarea SEO este potrivită business-ului tău și cum te poate ajuta să îl dezvolți.

abcs-of-adwords-google-adwords-logoPublicitatea Pay Per Click reprezintă cel mai rapid mod de promovare online

Publicitatea pay-per-click sau plata per clic înseamnă că anunțurile Dvs. publicitare se pot afișa la fiecare căutare relevantă, însa veți fi taxați doar atunci când utilizatorii vor da click pe reclama Dvs.

Promovarea afacerii prin campaniile PPC Google AdWords vă poate ajuta să ajungeți nu doar pe prima pagină a motorului de căutare Google într-un timp extreme de scurt, ci și pe site-urile partenere (Google Display Network) și în proprietățile Google (Youtube, Google Gmail, Google Book Search, Google Finance etc) prin campaniile AdWord.

Sistemul AdWords vă taxează fie pe click, fie pe mia de afișări.

Dacă doriți să recurgeți la acest tip de promovare, aveți nevoie de setarea corectă a campaniei. Setarea greșită a acestui tip de publicitate vă poate aduce pe site vizitatori care nu sunt interesați de produsul sau serviciul pe care îl promovați, astfel irosind banii. Designerii noștri vor crea și bannere pentru campaniile de remarketing, de asemenea putem seta și campanii de remarketing dinamic, care are o rată de conversie de 3 ori mai mare decât publicitatea standard PPC.

seoDacă clienții DVS. sunt activi social, puteți folosi acest fapt pentru promovare

SMM este partea de marketing care utilizează rețelele de socializare ca și Facebook, Twitter, Google+ și YouTube. Utilizarea acestor site-uri de socializare în scopuri de marketing prezintă posibilitatea de a contacta și interacționa cu clienții la un nivel mult mai personal decât formele tradiționale de marketing. Specialiștii noștri SMM cunosc tehnicile eficiente și vor genera prin postările sale organice pentru compania Dvs. un flux constant de interacțiuni (like, share, comentarii) fapt care vă va asigura vizibilitate în online. Fiecare interacțiune a clienților prin rețelele de socializare contribuie la prestigiul și valoarea companiei Dvs.

Dacă vrei să atragi clienți noi și să-i faci pe cei vechi să se întoarcă, trebuie să comunici cu ei acolo unde le este atenția. Momentan, e pe rețelele sociale.

 

SOLICITĂ EXPERTIZĂ:

 

“DACĂ FINALIZEZI MAI ÎNTÂI LUCRURI UȘOARE, VEI PUTEA APOI SĂ ÎNREGISTREZI UN PROGRES NEMĂRGINIT.“

– Mark Zuckerberg | fondator Facebook –