Înființare firme

man1Înregistrarea tuturor tipurilor de entităţi juridice (S.R.L., S.A., Î.I., etc.) este unul dintre domeniile noastre de activitate. Înființarea noii întreprinderi este efectuată în conformitate cu legislaţia în vigoare a Republicii Moldova şi se efectuează în cel mai scurt timp posibil.

Oferim maximul în domeniu: de la înregistrarea întreprinderii, elaborarea tuturor actelor necesare pentru activitate, efectuarea înregistrarii la toate autorităţile publice – pînă la suportul juridic complet al companiilor. Vă garantăm că o abordare individuală pentru fiecare caz de înregistrare a noii întreprinderi şi o înaltă calitate de prestare a serviciilor sunt principiile noastre cheie. 

La înfiinţarea societăţii este deosebit de important de a lua în calcul numeroase aspecte legate de specificul activitățiii comerciale, interesele și obiectivele fondatorilor, precum și de pregăti în mod corect actele necesare înfiinţării. Platforma Business Market vine în sprijinul Dumneavoastră pentru a vă asigura un start bun în mediul de afaceri oferindu-vă o gamă largă de servicii juridice. 

În acest domeniu, oferim urmatoarele servicii:

 • Înregistrarea persoanelor juridice;
 • Înregistrarea modificărilor operate în actele de constituire ale intreprinderii;
 • Înregistrarea reorganizării persoanelor juridice;
 • Înregistrarea suspendării activităţii persoanelor juridice;
 • Lichidarea persoanelor juridice.

Primele aspecte de luat în considerare la înființarea:

 • ACTIVITATEA COMPANIILOR

  În momentul înregistrării unei firme este foarte important să se ţină cont de genurile de activitate pe care le va desfăşura viitoarea afacere. Acesta este un aspect important de care depinde nu doar dorinţa fondatorului de a crea o nouă companie, dar şi viitorul profit din activitate.

 • ADRESA JURIDICĂ A FIRMEI

  Pentru a înregistra o companie este necesar să fie indicată şi adresa juridică. În calitate de adresă juridică poate fi folosită adresa de domiciliu a fondatorului sau adresa unui imobil care se află în proprietatea acestuia. De asemena poate fi folosită şi adresa unei încăperi care este arendată în baza unui contract de la terţe persoane atît fizice, cît şi juridice. La această etapă este important să se ţină cont de numărul de filiale, oficii secundare, puncte de lucru care vor fi necesare în viitor. Astfel pentru a minimiza cheltuielile este important să se ţină cont de aceste aspecte.

 • DENUMIREA COMPANIEI

  Al treilea pas este alegerea unei denumiri pentru viitoarea firmă, numele trebuie verificat şi bronat la Camera Înregistrării de Stat. Este corect să avem în palmares mai multe denuri, în dependentă de preferinţă, deoarece este posibil ca anumire denumiri să fie deja utilizate. De asemenea este important să evităm utilizarea denumirilor triviale (cum ar fi de exemplu nume proprii Andrei, Leonid, Pavel etc.). În cazul în care totuşi se doreşte utilizarea numelor priprii sau a altor elemente uzuale, se recomandă ca acestea să fie înregistrate în combinaţie cu o serie de cuvinte deosebite.

De ce să utilizezi platforma www.businessmarket.md?

 

REZULTATE RAPIDE

În doar 3 zile lucrătoare (în general) vei avea înființată noua ta firmă

ECONOMISEȘTI TIMP ȘI ENERGIE

Poți alege să ne ocupăm noi de tot, astfel încât tu să te poți concentra pe afacerea ta

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Beneficiezi de consultanță gratuită prin email, telefon și facebook

  

SOLICITĂ CONSULTARE GRATUITĂ

MODELE DE DOCUMENTE