Despre noi

Business Market este o platformă de consultanță pentru excelența în afaceri, specializată în elaborarea și implementarea de proiecte pentru dezvoltarea și diversificarea afacerilor prin oferirea de soluții inovatoare, punând un accent deosebit pe servicii economico-juridice și marketing. Business Market este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță și marketing în afaceri din Republica Moldova, o companie dinamică, cu un portofoliu vast de proiecte și o experiență semnificativă în aceste domenii de activitate.

Business Market are ca scop satisfacerea la un nivel profesionist a cerinţelor tuturor clienţilor, astfel stabilind relaţii de afaceri durabile şi sigure bazate pe încredere şi respect. Business Market este un brand specializat în servicii financiar-bancare, management şi marketing, asigurari, servicii pe piaţa imobiliară precum şi în domeniul juridic. Prin evoluţia continuă a reuşit ca în prezent să ofere o gamă completă şi difersificată de servicii financiare și de marketing. Zecile de proiecte pe piaţa Moldovei ne-au permis să înţelegem profund felul în care gândeşte şi acţionează consumatorul local.

asigurari

ASIGURĂRI

DETALII

business plan moldova

PLAN DE AFACERI
 

DETALII

consultare juridică

ÎNFIINȚARE FIRME
 

DETALII

 
web design moldova

WEB DESIGN

DETALII

Social Media Marketing moldova

PROMOVARE
 

DETALII

branding moldova

BRANDING
 

DETALII

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

Într-o piață puternic competitivă, credem că ne diferențiem cu ușurință prin atitudinea noastră și calitatea serviciilor oferite. De altfel, toate serviciile pe care vi le oferim poartă amprenta calității, care constituie preocuparea noastră permanentă. Considerăm că garanția calității este dată, în primul rând, de echipa noastra multidisciplinară de consultanți, de valoarea profesională și umană a fiecărui membru din echipa noastră.

Cunoașterea mediului public și de afaceri, buna înțelegere a clienților și a nevoilor lor, precum și experiența dobândită în varietatea proiectelor în care au fost implicați, sunt principalele atuuri ale echipei noastre de consultanți, care ne recomandă ca partenerul de încredere pentru drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri.

Proiectele de magnitutine pe care le-am elaborat ne dau încredere în forțele proprii și ne fac dornici să sprijinim în continuare construirea și dezvoltarea afacerilor dumneavoastră, să ne implicăm în scrierea unor povești de succes, chiar și acolo unde contextul pare nefavorabil și obstacolele insurmontabile. Cu fiecare proiect am devenit mai iscusiți, mai eficienți și mai încrezători în potențialul nostru și al domeniilor la a căror dezvoltare contribuim.

Dacă doriți ca ideile dumneavostră să prindă viață și să vă creșteți afacerile cu înțelepciune, vă  îndemnăm să ne contactați pentru identificarea celor mai bune soluții și a oportunităților existente, consiliere și îndrumare profesionistă în dezvoltarea afacerilor și promovarea lor, pentru ca împreună putem construi succesul afacerilor Dumneavoastră!

 


 PORTOFOLIU DE PROIECTE

Din total clienți, 99 % sunt mulțumiți !

În prezent, valoarea portofoliului de proiecte de succes a firmei (în implementare sau deja finalizate) se ridică la peste 450 și acoperă multiple domenii de activitate ( juridice, marketing, industrie, servicii medicale, agricultura, energie, cercetare-dezvoltare, infrastructura, etc. )

 

  • MISIUNE

    Misiunea Business Market este de a oferi cele mai profesionale servicii de consultanță în afaceri din Republica Moldova, calificativ evaluat din punctul de vedere al calității lucrărilor, operativității cu care acestea sunt realizate și al satisfacerii clienților.

  • VIZIUNE

    Vrem să fim cea mai puternică companie de consultanță în afaceri și marketing din Republica Moldova și sursa principală de idei și oameni valoroși atunci când vine vorba despre dezvoltarea investițiilor și materializarea marilor proiecte.

 

VALORI

RESPECT

Pentru mediul natural, social și de afaceri precum și pentru fiecare individ în parte

COLABORARE

Realizările echipei noastre se bazează pe colaborarea cu clienții și potențialii clienți

LOIALITATE

Suntem loiali principiilor codului deontologic al consultantului în afaceri fiind totodată dedicați tuturor clienților noștri

INTEGRITATE

Suntem conștienți de nivelul nostru de expertiză și de limitele tehnice, informaționale și umane pe care le avem, motiv pentru care nu promitem mai mult decât putem face